Reduce semnificativ efectele adverse induse de chimio și radio-terapie, protecție a stomacului împotriva leziunilor ulceroase și probleme de respirație

Revoluționăm medicina alternativă printr-o coordonare perfectă între tehnologia noastră, utilizată pentru a reduce semnificativ efectele adverse induse de chimio- și radio-terapie, protecție a stomacului impotriva leziunilor ulceroase si probleme de respirație. 

Ce este cancerul? 

Cancerul reprezinta diviziunea necontrolată și anormală a unui grup de celule din organism. Cancerul poate afecta toate părțile corpului, inclusiv pielea, sângele, creierul, oasele, etc. Drept urmare, din păcate, pana în prezent au fost identificate peste 200 de forme de cancer.

Ce este chimioterapia? 

Chimioterapia utilizează medicamente pentru a distruge sau încetini dezvoltarea celulelor tumorale. Medicamentele chimioterapice sunt denumite și citostatice. Există mai multe tipuri, de chimioterapice. Uneori este utilizat un singur medicament, dar de cele mai multe ori se utilizează două sau mai multe medicamente în același timp; acesta se numește tratament combinat. Citostaticele ajung la celulele tumorale din cele mai multe părţi ale corpului prin intermediul vaselor de sânge. Medicamentele vor afecta şi celulele sănătoase, ceea ce provoacă efecte secundare.

Ce este radioterapia?

Radioterapia (oncologia radiologică) este specialitatea medicală clinică independentă care utilizează radiaţia ionizantă asupra ţesuturilor multiplicate excesiv. În general, se foloseşte pentru tratamentul cancerelor, dar există şi afecţiuni non-maligne care pot beneficia de RT.

Cu toate astea, riscurile NU POT fi trecute cu vederea.

Care sunt efectele secundare?

Mii de persoane din lumea întreagă dau dovadă că este posibil să învingem cancerul. Majoritatea, dacă nu toți, și-au depășit boala datorită medicinei convenționale, datorându-și viața chimioterapiei și radioterapiei.

Dar nu totul este roz. În fiecare an, mii de COPII/adulți tratați cu chimio și radioterapie suferă din cauza efectelor secundare în timp ce sunt tratați pentru o anumită formă a cancerului.

Chimioterapia reduce numărul globulelor albe din sângele dvs. Aceasta vă va face mai predispus(ă) la infecții. Când numărul globulelor albe este scăzut, situația se numește neutropenie.

În analiză, chimioterapia nu este capabilă să facă distincția între celulele canceroase și celulele sănătoase care alcătuiesc organele vitale ale organismului, slăbiciune extremă, dureri, greață, vărsături și căderea părului sunt doar câteva dintre cele mai frecvente efecte secundare care fac parte din „convenția” protocolului anti-cancer incluzând anemia, neutropenia severă și trombocitopenia (Trombocitele sunt celule sanguine fără culoare care joacă un rol important în coagularea sângelui)

Chimioterapia și radioterapia atacă și slăbesc sistemul imunitar al pacientului, ducând la expunerea la infecții și boli inclusiv situații unde tratamentul nu mai poate continua. Situații pe care organismul le poate învinge cu ușurință în condiții normale.