Asociația Viață Copiilor este o organizație non-profit, apolitică, înființată de 3 membri fondatori în colaborare cu asistenți sociali renumiti si doctori oncologi care își derulează activitatea în conformitate cu reglementările legale ale statului român, respectând prevederile actului constitutiv al asociației și al statutului acesteia.

Inovatia este cheia

Considerăm că inovația în sănătate este fundamentală, ne dorim să contribuim la situația copiilor bolnavi de cancer prin răspândirea acestor dezvoltări medicale, prin familiarizarea oamenilor cu noile descoperiri, cu noile principii care, aplicate corect în viața de zi cu zi, pot avea un impact esențial în calitatea vieții.

Sustinem neconditionat!

Noi înțelegem numeroasele moduri în care un diagnostic de cancer poate afecta viata unui copil, de aceea suntem aici pentru ei !
Îi vom susține pe durata tratamentului sa fim siguri că efectele secundare NU sunt binevenite.

Ce facem?

Mulțumită doctorilor și oamenilor de știință care au intervenit în acest proiect cu tratamente care și-au dovedit eficiența în ultimii ani în rândul pacienților cu cancer din întreaga lume, avem posibilitatea de a reface tabloul sangvin tuturor copiilor din România unde acești factori sunt în detrimentul stării lor generale de bunăstare și al calității vieții lor.

  Diminuarea semnificativă a efectelor adverse determinate de chimioterapie și radioterapie, unde reacțiile adverse sunt frecvente, severe și apar la doze terapeutice mai ales în cazul copiilor care pot fi acute sau cronice, ușoare sau severe.   

Asistăm în cazurile de anemie. Asistăm problemelor respiratorii (tuse și bronșita plus dificultăți în respirare și mucoase). Gestionăm emoțiile negative prin activități de lucru sau jocuri interactive.

Transparență și responsabilitate

Asociația Viață Copiilor, ca organizație non-guvernamentală, este parte a societății civile și joacă un rol important în soluționarea problemelor paliative ce privesc îmbunătățirea calității vieții copiilor și a tinerilor bolnavi de cancer, prin Crearea accesului la tratament adecvat, conform celor mai noi tratamente naturale disponibile la nivel mondial precum și oferirea de tratament după finalizarea etapelor oncologice.

Ne cunoaștem și ne-am asumat obligația de a fi transparenți, responsabili, accesibili și respectuoși față de valorile etice, furnizând informație veridică și demonstrând transparență și corectitudine.

Asociația este responsabilă pentru deciziile luate în faţa donatorilor și a legii și în egală măsură, în faţa beneficiarilor noștri.

 

Implica-te si tu in lupta aceasta!

Da-ne o mana de ajutor

Doneaza